Избор
Корпа

Lilly

Лопата за пицу Орхидеја Р55цм 170цм
нема на стању
Марка: Lilly модел: 1022/55
Алуминијумска лопата за пицу Орхидејапречник лопате: 55 цмдужина лопате са дршком: 170 цм..
0,00 RSD
Без пореза:0,00 RSD
Лопата за пицу Орцхидеа ø50цм 170цм
нема на стању
Марка: Lilly модел: 1022/50
Алуминијумска лопата за пицу Орцхидеапречник лопате: 50 цмдужина лопате са дршком: 170 цм..
0,00 RSD
Без пореза:0,00 RSD
Нож - радла за пицу антистик 11цм
нема на стању
Марка: Lilly модел: 150/3
Инокс радла за пицу Ø 11 цмспецијална површина против лепљења..
0,00 RSD
Без пореза:0,00 RSD
Термо торба за пица доставу 42 x 42 цм
нема на стању
Марка: Lilly модел: 720/42
Чврста термо торба превоз и доставу пицадимензије: 42 x 42 x 20 цм..
0,00 RSD
Без пореза:0,00 RSD
Марка: Lilly модел: 542/28
Перфорирана тепсија за печењемодел: Ђотопречник: Ø 28 цмматеријал: Алуминијумдубина: 2 цм...
1.330,00 RSD
Без пореза:1.108,33 RSD
Марка: Lilly модел: 162/10
Инокс шпахтла за тестопречник: 10 цм..
1.450,00 RSD
Без пореза:1.208,33 RSD
Марка: Lilly модел: 163/12
Инокс спуштена шпахтла за тестоширина: 12 цм..
1.660,00 RSD
Без пореза:1.383,33 RSD
Марка: Lilly модел: 163/10
Инокс спуштена шпахтла за тестоширина: 10 цм..
1.680,00 RSD
Без пореза:1.400,00 RSD
Марка: Lilly модел: 142/12
Инокс шпахтла стругач четвртасти 12 цм..
1.840,00 RSD
Без пореза:1.533,33 RSD
Марка: Lilly модел: 151
Инокс лопатица за пицу 9 x 12 цм..
1.860,00 RSD
Без пореза:1.550,00 RSD
Приказује 1 до 12 од 41 (4 страница)